Έπιασαν το δράστη του μαχαιρώματος

Κρήτη
Έπιασαν το δράστη του μαχαιρώματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας, οι έρευνες, τελικά, απέδωσαν καρπούς και ο δράστης της αιματηρής επίθεσης που έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Τετάρτης, συνελήφθη, προτού περάσουν 48 ώρες μετά το επεισόδιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 41χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο έναν 39χρονο Έλληνα, έπειτα από φραστικό επεισόδιο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κεντρικής λεωφόρου του Ηρακλείου.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση φέροντας θλαστικά τραύματα στο λαιμό και εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κινική του ΠΑΓΝΗ.

Σήμερα λοιπόν, ο 41χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του Ά Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Μάλιστα, έπειτα από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο όπλο, μέρη βολίδων και  κάλυκες διάφορων διαμετρημάτων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΣΤΗ

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από το Ά Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 41χρονου είχε σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News