Κρήτη

Χανιά: Δύο στρατόπεδα... για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Σοβαρές αντιρρήσεις επί της πρότασης που διαπραγματεύθηκε ο δήμαρχος Χανίων για την παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου

Το δίλλημα ναι ή όχι στην παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο δήμο Χανίων έθεσε ενόψει του κρίσιμου Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής στους επικεφαλής των παρατάξεων, ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Μετά τη συνάντηση του με τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων στην οποία διατυπώθηκαν σοβαρές ενστάσεις για το αντίτιμο της παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου, ο Τάσος Βάμβουκας έκανε λόγο για μικροψυχίες και μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της χανιώτικης κοινωνίας.

Για μια παραλλαγμένη απόφαση της πρότασης που απορρίφθηκε από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έκανε λόγο ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σεραφείμ Ρίζος ο οποίος μάλιστα αποχώρησε από τη συζήτηση.

Στο πλευρό του Τάσου Βάμβουκα τάσσεται ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σαρρής ο οποίος αναγνώρισε ότι η παραχώρηση του στρατοπέδου στο δήμο Χανίων με αντίτιμο της τάξης των 80.000 ευρώ ετησίως είναι μια θετική εξέλιξη.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Σχόλια