Κρήτη

O Καλυβάτσης έρχεται Κρήτη για να παρουσιάσει το καρναβάλι

Δε μας έφτανε η δική μας τρέλα βρήκαμε και τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, λένε οι διοργανωτές και έχουν δίκιο..

Ο δημοφιλής ηθοποιός, γνωστός για το πηγαίο και άφθονο χιούμορ του, με πολλά χρόνια παρουσίας και πείρας τόσο σε χιουμοριστικές εκπομπές όσο και σε παρουσιάσεις εκπομπών και τηλεπαιχνιδιών, θα είναι κοντά μας στη μεγάλη παρέλαση του  Μαλιώτικου Καρναβαλιού την Κυριακή 18 Φλεβάρη 2018 στις 3μμ.!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός και παρουσιαστής αναμένεται να δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην παρουσίαση του Μαλιώτικου Καρναβαλιού με το προσωπικό του στίγμα και το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει. Η μετάδοση και παρουσίαση της παρέλασης φέτος θα έχει άλλο χρώμα και ύφος, θα έχει την προσωπική υπογραφή του Σωτήρη Καλυβάτση.

 Περιμένουμε λοιπόν να ακούσουμε τα απίστευτα από το Σωτήρη Καλυβάτση και μαζί με τα …άλλα απίστευτα, που θα δούμε από τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, υπολογίζουμε ότι θα είναι ένα αξέχαστο καρναβάλι που θα συζητιέται για χρόνια και έχει γίνει ήδη  σημείο αναφοράς σε όλη την Κρήτη!

Σχόλια