Ο «Γρηγόρης» έκοψε την πίτα & έδωσε ένα μεγάλο δώρο!

Κρήτη
Ο «Γρηγόρης» έκοψε την πίτα & έδωσε ένα μεγάλο δώρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία βραδιά γεμάτη χαμόγελα, με πολύ χορό και τραγούδι ήταν η χτεσινή για όλους τους υπαλλήλους και τα στελέχη του Ομίλου «Γρηγόρης Κρητική Α.Ε.».

Ήταν όλοι εκεί για την κοπή της πίτας προκειμένου να «μπει» καλά ο χρόνος για την εταιρεία η οποία κάνει… θραύση σε όλη την Κρήτη, αλλά και το εξωτερικό. 34 καταστήματα «Γρηγόρης» λειτουργούν σε όλο το νησί προσφέροντας στους Κρητικούς καθημερινά, τον αγαπημένο τους καφέ και  γευστικά σνακ.

Το ραντεβού δόθηκε στο Ιταλικό εστιατόριο "Tullio", ενώ το τυχερό φλουρί έκρυβε και μια μεγάλη έκπληξη.

Η μεγάλη τυχερή της βραδιάς κέρδισε ένα τετραήμερο ταξίδι στο Βερολίνο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία μάλιστα να δει πώς λειτουργούν τα καταστήματα «Γρηγόρης» τα οποία έχουν κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Γερμανών. Συνολικά, πέντε καταστήματα του Ομίλου «Γρηγόρης Κρητική Α.Ε.» βρίσκονται στη Γερμανία εκ των οποίων τα τέσσερα λειτουργούν στο Βερολίνο.

Η μεγάλη γιορτή για την κοπή της πίτας κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δίπλα στον Νίκο Δραμητινό, ιδιοκτήτη του Ομίλου, ήταν και ο κ. Ηλιάδης Λευτέρης ο οποίος από την 1η Φεβρουαρίου ανέλαβε τα καθήκοντα του Διοικητικού και Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου «Γρηγόρης Κρητική Α.Ε.».

Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μία 25ετη εμπειρία στον τομέα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων με εξειδίκευση στον τομέα της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Marketing στους κλάδους της ναυτιλίας, του τουρισμού και των εξαγωγών.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News