Πως κατάφερε να αποδράσει ο 28χρονος φυγάς

Κρήτη
Πως κατάφερε να αποδράσει ο 28χρονος φυγάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απίστευτο τρόπο κατάφερε να δραπετεύσει από το αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου ο 28χρονος Γεωργιανός κρατούμενος. Ο Γεωργιανός κατάφερε σύμφωνα με πληροφορίες είτε να αποδράσει από τον αεραγωγό στα κρατητήρια, είτε να βγει «σαν κύριος» από την κεντρική πύλη του μεγάρου χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς!

Σύμφωνα με την πρώτη εκδοχή της απόδρασης ,ο 28χρονος κατάφερε να διαφύγει μέσω του αεραγωγού που καταλήγει στην πίσω πλευρά του αστυνομικού μεγάρου.  Έπειτα ο Γεωργιανός -οι κινήσεις του οποίου να σημειωθεί ότι έχουν καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος- κατάφερε να πηδήξει σύμφωνα με πληροφορίες από το κάγκελα και να βρεθεί σε παρακείμενη μάντρα.

Ο 28χρονος κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής των αστυνομικών υπαλλήλων ενώ το γεγονός ότι είχε ξανασυλληφθεί πολλάκις τον βοήθησε να έχει ακριβή εικόνα του χώρου αλλά και των συστημάτων αεραγωγού που χρησιμοποίησε.

Κατά την δεύτερη εκδοχή, ο 28χρονος εκμεταλλευόμενος την χαλαρότητα του μεσημεριού, διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών και βγήκε στη 13.00 το μεσημέρι από την πύλη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ

Παραδόθηκε το βράδυ

Ο 28χρονος συνελήφθη για κλοπή ενώ είχε ξανασυλληθφεί για κλοπή καθώς επίσης για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών .

Εφόσον η σύλληψη του 28χρονου Γεωργιανού γινόταν εντός 15 ημερών οι αστυνομικοί υπάλληλοι που τον επιτηρούσαν θα απαλλάσσονταν από υπηρεσιακές συνέπειες. Τελικά ο ίδιος ο 28χρονος παραδόθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακολουθεί ΕΔΕ για την υπόθεση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σαχίνης - Λευτέρης Κουμαντάκης

(Στην κεντρική φωτογραφία που τραβήχτηκε στα κρατητήρια αμέσως μετά τη σύλληψή του και εξασφάλισε η ΚΡΗΤΗ TV, ο 28χρονος Γεωργιανός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News