default-image

Μια καλεσμένη - «έκπληξη» σήμερα στο «Έλα Κοντά» (video)

Κρήτη
Μια καλεσμένη - «έκπληξη» σήμερα στο «Έλα Κοντά» (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έλα Κοντά» με την Κρητικιά Λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη!

Η εκπομπή «Έλα Κοντά» με την Αναστασία Μπιτζιλέου απόψε φιλοξενεί μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, πρόκειται για την αγαπημένη Κρητικιά Λυράρισα που με το ταλέντο της, την σκηνική παρουσία, αλλά και την ξεχωριστή φωνή της μας γοητεύει και μας απογειώνει την διάθεση!

Η Γεωργία Νταγάκη, η ξεχωριστή μουσικός από την Κρήτη που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να κερδίσει με την ερμηνεία της, τόσο το ελληνικό όσο και το ξένο κοινό είναι η πρωταγωνίστρια του νέου επεισοδίου της εκπομπής!  

Αποκλειστικά στις οθόνες η μοναδική μουσική παράσταση που έγινε πρόσφατα στην πόλη μας, θα απολαύσουμε τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, από τα πιο πρόσφατα «Ποια δύναμη» και «Σύννεφο θα γίνω», μέχρι τα παλαιότερα «Δε λέει η καρδιά να μάθει» και «Σκέτος εγώ» ενώ δεν θα λείπει και το σήμα - κατατεθέν της, η λύρα, με την οποία παίζει πρωτότυπες διασκευές!

Τραγούδια διαφορετικών αποχρώσεων, λαϊκά, παραδοσιακά, μελωδικές μπαλάντες αλλά και ρυθμικά κομμάτια με τα οποία έχουμε όλοι ταυτιστεί καθώς μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας!

Ακόμη, σε αυτό το ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα για την Γεωργία Νταγάκη μιλάει η μητέρα της η κ. Μαρία  για τη σχέση που έχουν αλλά και πόσο καμαρώνει το παιδί της, αλλά και η στιχουργός και φίλης της Γεωργίας, η Ηλιάνα Λυκούδη. για το τραγούδι που της χάρισε «Δε λέει η Καρδία να μάθει»!

Μουσικές, απρόσμενες διασκευές, ήχοι, συνθέσεις και νότες ενώνονται για ένα super θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε! Απόψε στις 6:30 το απόγευμα στην ΚΡΗΤΗ TV!

Παίζουν οι μουσικοί:

Λουκάς Καλαντζάκος - Τύμπανα

Νίκς Ταβουλάρης - Ηλεκτρική κιθάρα

Ρήγας Βοριάς - Μπάσο

Νίκος Σταδιάτης - Ακορντεόν

Δείτε το τρέιλερ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News