default-image

Σε ημερίδα η σεξουαλική ταυτότητα των εφήβων

Κρήτη
Σε ημερίδα η σεξουαλική ταυτότητα των εφήβων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστημονική Μετεκπαιδευτική Παιδιατρική Ημερίδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2018 στο Συνεδριακό Χώρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (Λ. Ικάρου 5) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από την Παιδιατρική Κλινική και η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για 16η χρονιά.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για πρώτη χρονιά φέτος αποφασίστηκε η πρώτη συνεδρία της ημερίδας (10.00-12.00 π.μ.) να είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πέντε εξέχοντες επαγγελματίες υγείας από όλη την Ελλάδα, θα αναπτύξουν θέματα κοινού παιδιατρικού ενδιαφέροντος, όπως τα Δικαιώματα του Παιδιού στην Υγεία, η Διαχείριση του Άγχους των Γονέων με Παιδί με Χρόνιο Νόσημα και τα Γενόσημα Φάρμακα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στην ηλικιακή ομάδα των Εφήβων, όπου θα συζητηθούν ζητήματα όπως Οι Μεταβολές  που Επισυμβαίνουν κατά την Εφηβεία, καθώς και το ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα της Σεξουαλικής Ταυτότητας και του Σεξουαλικού Προσανατολισμού των Εφήβων.

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνουμε την πρόσκλησή μας τόσο σε επαγγελματίες υγείας, όσο και σε γονείς και εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις στους ειδικούς μετά το πέρας της συνεδρίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News