Προφυλακιστέοι για το "εργαστήριο" κάνναβης "τζίρου" 75.000€

Κρήτη
Προφυλακιστέοι για το "εργαστήριο" κάνναβης "τζίρου" 75.000€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι δύο 47χρονοι άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση των 19 κιλών χασίς που εντοπίστηκαν σε παλιά καφετέρια στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Τα δύο άτομα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα πήραν τελικά το δρόμο για τη φυλακή, αφού προηγουμένως απολογήθηκαν.

Οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί την περασμένη Τρίτη στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής και πώλησης κατ' επάγγελμα, με προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ 19 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ενας  εκ των συλληφθέντων είναι παντρεμένος με αστυνομικό η οποία και υπηρετεί αυτό το διάστημα στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα στην καφετέρια που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εργαστήριο το οποίο περιείχε πλήρη εξοπλισμό κατεργασίας κάνναβης (ηλεκτρικό αναδευτήρα, κόσκινα, αυτοσχέδιο καλούπι και λοιπά υποβοηθητικά  εργαλεία και σκεύη).

Επιπλέον, κατασχέθηκαν:

•      16.400 γραμμάρια κάνναβης,

•      2.584 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας,

•      ζυγαριά ακριβείας

Κεντρική φωτογραφία: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News