default-image

Μετά από εννέα χρόνια επίσημη κοπή βασιλόπιτας

Κρήτη
Μετά από εννέα χρόνια επίσημη κοπή βασιλόπιτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια, έγινε επίσημη κοπή βασιλόπιτας για το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο παρουσία αρκετού κόσμου. Το "παρών" έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης, Παύλος Χρηστίδης, επιρρίπτοντας βολές τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση για τους χειρισμούς στη Δικαιοσύνη και τα σκάνδαλα διαφθοράς. Με τα τοπικά στελέχη να δηλώνουν έτοιμα για το συνέδριο τον προσεχή Μάρτιο.

Σφοδρή επίθεση την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε από το Ρέθυμνο ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης για τους χειρισμούς της στη δικαιοσύνη και το σκάνδαλο της NOVARTIS. Θεωρεί ότι σύντομα η παράταξη θα πρωταγωνιστεί στο πολιτικό σκηνικό και όχι απλώς ως τρίτη πολιτική δύναμη.

Ο βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου, ανέφερε ότι μετά την αλλαγή προσώπων θα επέλθει και ένας νέος σχεδιασμός για έξοδο της χώρας από την κρίση με την παράταξη να πρωταγωνιστεί ξανά μετά την αλλαγή πολιτικών συσχετισμών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ρεθύμνου, Μανώλης Όθωνας, ο πρώην υπουργός, Μανώλης Σκουλάκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, όπως και η νεολαία, αλλά και παλιά και νέα στελέχη με τον γραμματέα ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου, Μιχάλη Σαρρή να τονίζει ότι μετά από 9 χρόνια έγινε εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο Ρέθυμνο, κάτι που γεμίζει το κίνημα με αισιοδοξία.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News