default-image

"Φουρτούνες" για το 27χρονο λιμενικό που έβγαλε μαχαίρι

Κρήτη
"Φουρτούνες" για το 27χρονο λιμενικό που έβγαλε μαχαίρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν «κεραυνός» έπεσε η είδηση ότι 27χρονος λιμενικός λιμεναρχείου της Κρήτης δεν δίστασε σύμφωνα με πληροφορίες να βγάλει μαχαίρι σε διερχόμενο οδηγό μετά από διαπληκτισμό. Σοκαρισμένοι είναι οι συνάδελφοί του ενώ ο ίδιος τώρα έρχεται αντιμέτωπος όχι μόνο με τη Δικαιοσύνη αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για τη θέση του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 27χρονος που κινείτο χθες στην περιοχή του Ανισσαρά έκανε επίπληξη σε οδηγούς που, όπως υποστηρίζει ,οδηγούσαν με επικίνδυνους ελιγμούς. Ένας ακόμα οδηγός που σταμάτησε στο σημείο είχε φραστική αντιπαράθεση με το λιμενοφύλακα ο οποίος σύμφωνα πάντα με την αστυνομία δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι.

Ο λιμενικός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει ο 27χρονος

Ο ίδιος πάντως φέρεται να υποστηρίζει ότι λειτούργησε στο πλαίσιο αυτοάμυνας και παρουσιάζει εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Πέρα από το δρόμο της δικαιοσύνης η υπόθεση έχει όμως δύο ακόμη σκέλη: στο Ναυτοδικείο Χανίων έχει διαβιβαστεί η υπόθεση ως προς την ποινική διαδικασία, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και πειθαρχική διαδικασία με διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης ενώ προκύπτει ο κίνδυνος επιβολής καταστατικής ποινής.

Ο λιμενικός πάντως σήμερα δεν παρουσιάστηκε στην υπηρεσία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News