Ποινική δίωξη για τα 19 κιλά χασίς στους δύο άντρες -vid

Κρήτη
Ποινική δίωξη για τα 19 κιλά χασίς στους δύο άντρες -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος με τον επιβαρυντικό παράγοντα για κατοχή και πώληση κατ' επάγγελμα με προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 ευρώ άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου στους δύο συλληφθέντες από τη Μεσαρά για την υπόθεση με τα 19 κιλά κάνναβης.

Οι δύο συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή την Παρασκευή το πρωί.

Παράλληλα, σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης και η είδηση ότι ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είναι σύζυγος αστυνομικού.

Είχαν κάνει το καφενείο....εργαστήριο κάνναβης. Αστυνομικός η σύζυγος του ενός συλληφθέντα.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έπειτα από μία καλά συντονισμένη επιχείρηση στη Μεσσαρά, όχι μόνο συνέλαβαν δύο άτομα, αλλά εντόπισαν να έχουν στην κατοχή τους και μάλιστα σε καφενείο  που είχαν μετατρέψει σε εργαστήριο ναρκωτικών… περισσότερα από 16 κιλά κάνναβης και περισσότερα από 2,5 κιλά κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ 19 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Στην αστυνομική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και πραγματοποιήθηκε στο Τυμπάκι του  Δήμου Φαιστού, για την καταπολέμηση του φαινομένου  κατοχής και   διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Μεσσαράς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News