Σύζυγος αστυνομικού συνελήφθη για τα ναρκωτικά /video

Κρήτη
Σύζυγος αστυνομικού συνελήφθη για τα ναρκωτικά /video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έπειτα από μία καλά συντονισμένη επιχείρηση στη Μεσσαρά, όχι μόνο συνέλαβαν δύο άτομα , αλλά εντόπισαν να έχουν στην κατοχή τους και μάλιστα σε καφενείο  που είχαν μετατρέψει σε εργαστήριο ναρκωτικών ….περισσότερα από 16 κιλά κάνναβης και περισσότερα  από 2,5 κιλά κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας .

Στην αστυνομική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και πραγματοποιήθηκε στο Τυμπάκι του  Δήμου Φαιστού, για την καταπολέμηση του φαινομένου  κατοχής και   διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Μεσσαράς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Η επιχείρηση απέδωσε καρπούς και τελικά συνελήφθησαν, δύο 47χρονοι σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ενας  εκ των συλληφθέντων  είναι παντρεμένος με αστυνομικό η οποία και υπηρετεί αυτό το διάστημα στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολούθησε έρευνα σε καφενείο, που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι συλληφθέντες, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εργαστήριο το οποίο περιείχε πλήρη εξοπλισμό κατεργασίας κάνναβης (ηλεκτρικό αναδευτήρα, κόσκινα, αυτοσχέδιο καλούπι και λοιπά υποβοηθητικά  εργαλεία και σκεύη).

Επιπλέον, κατασχέθηκαν:

•      16.400 γραμμάρια κάνναβης,

•      2.584 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας,

•      ζυγαριά ακριβείας

Το συνολικό προσδοκώμενο όφελος των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 100.000 ευρώ

Αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας

Ολοκληρώθηκε, χθες το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Ειδικότερα στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση του φαινομένου  κατοχής και   διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών,  οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε χθες αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του παραπάνω Δήμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Μεσσαράς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Συνελήφθησαν, δύο 47χρονοι ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε καφενείο, που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι συλληφθέντες, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εργαστήριο το οποίο περιείχε πλήρη εξοπλισμό κατεργασίας κάνναβης (ηλεκτρικό αναδευτήρα, κόσκινα, αυτοσχέδιο καλούπι και λοιπά υποβοηθητικά  εργαλεία και σκεύη).

Επιπλέον, κατασχέθηκαν:

  • 16.400 γραμμάρια κάνναβης,
  • 2.584 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας,
  • ζυγαριά ακριβείας

Το συνολικό προσδοκώμενο όφελος των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 100.000 ευρώ

Η προανάκριση διενεργείται  από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News