Κρήτη

Κέφι και παιχνίδια στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ιεράπετρας

Πλήθος κόσμου πλημμύρησαν την παλιά πόλη της Ιεράπετρας με στόχο να ζήσουν την περιπέτεια του θησαυρού για άλλη μια χρονιά.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το παιδικό κυνήγι του θησαυρού που διοργανώθηκε από Ν.Π.ΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας -  προσκόπους - οδηγούς και την ομάδα ΑΡΓΑ ΤΑ ΖΑ.

Πλήθος κόσμου πλημμύρησαν την παλιά πόλη της Ιεράπετρας με στόχο να ζήσουν την περιπέτεια του θησαυρού για άλλη μια χρονιά.

?

Πολλές οι ομάδες με τους μικρούς ήρωες να ζωντανεύουν τα γραφικά, πανέμορφα σοκάκια της παλιάς πόλης και να πρωταγωνιστούν στο περιπετειώδες ταξίδι του Φιλέα Φογκ.

?

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ν.Π.ΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας  και το Ν.Π.ΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας θα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, γιατί πέρα από την περιπέτεια που βιώνουν τα παιδιά μας έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού μαθαίνουν και γνωρίζουν την ιστορία της πόλης μας που σε άλλη περίπτωση ίσως δεν θα είχαν την ευκαιρία».

?

Αφού μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Θεοδόση Καλαντζάκη ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν, ώστε αυτή η περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος… εξαιρετική οργάνωση και αυτό οφείλεται στην όρεξη και το πάθος των προσκόπων και των οδηγών αλλά και την εμπειρία της ομάδας αργά τα ζα… τους εθελοντές Σαμαρείτες και τον Γιάννη Μεταξάκη, ειδικότερα ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο Ν.Π.ΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας Μιχάλη Παπαδάκη που εργάστηκε πολύ για την διοργάνωση αυτή αλλά και τους χορηγούς.

?

?

«Συγχαρητήρια στην νικήτρια ομάδα «ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ» που απέδειξαν ότι το πάθος και η πίστη στη νίκη είναι ικανά ψυχικά εφόδια για να  υπερνικήσουμε όλες τις δυσκολίες. Πολλά συγχαρητήρια επίσης σε όλες τις ομάδες για το ήθος που επέδειξαν καθώς και για το σεβασμό τους στους κανόνες του παιχνιδιού. Ελπίζω όλοι να χαρήκατε το ταξίδι γιατί σε κάθε περιπέτεια σημασία έχει το ταξίδι κι όχι ο προορισμός».

Σχόλια