«Βέλη» Καραμανλή για τις καθυστερήσεις σε Καστέλι και ΒΟΑΚ

Κρήτη
«Βέλη» Καραμανλή για τις καθυστερήσεις σε Καστέλι και ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η περιοδεία του Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μίλησε για το ΒΟΑΚ, αλλά και για το αεροδρόμιο Καστελίου.

Με την άφιξή του στην Κρήτη, ο κ. Καραμανλής συμμετείχε στη σύσκεψη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, με φόντο και τις εργασίες που πραγματοποιούνται, ενώ ακολούθησε και ξενάγηση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων ΥΠΑ ΚΑΗΚ κ. Βαγγέλης Διστάκης και ο Γ.Γ. κ. Γιάννης Σταυρουλάκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας ΥΠΑ κ. Μανώλης Μανωλάκης και ο Γ.Γ. κ. Νίκος Νταμπακάκης.

Επίκεντρο ο ΒΟΑΚ

Λίγο αργότερα ο Τομεάρχης της Ν.Δ., συμμετείχε στη Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, μαζί με την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., κ. Σοφία Ζαχαράκη, ενώ το πρόγραμμά του συνεχίστηκε με επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Βασικό θέμα της συζήτησης κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ήταν ο «πολύπαθος» Βόρειος Οδικός Άξονας, με τον κ. Καραμανλή να τονίζει την αναγκαιότητα ανεύρεσης μίας λύσης, η οποία θα «έρθει» μέσω χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κωλυσιεργούν για το Καστέλι

Λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, παρουσία του Δημάρχου κ. Ζ. Καλογεράκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής για το νέο «Αεροδρόμιο Καστελίου».

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις, αλλά και τις κωλυσιεργίες του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, με τον κ. Καλογεράκη να τονίζει ότι θετική έκβαση αποτελεί το γεγονός ότι έχει γίνει η δημοπράτηση.

Σχολίασε και την επικαιρότητα

Ο κ. Καραμανλής, από την Κρήτη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ζητήματα της επικαιρότητας, σχολιάζοντας το ζήτημα των Σκοπίων, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Η Κυβέρνηση διχάζει το λαό, εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να διχάσουμε τον κόσμο».

Ενώ, ο κ. Αυγενάκης σχολίασε την απειλητική επιστολή που δέχτηκε ο κ. Κοτζιάς, λέγοντας ότι: «Η Ν.Δ. καταδικάζει κάθε μορφή βίας».

Το πρόγραμμα του κ. Καραμανλή περιέχει, επίσης, σύσκεψη στο Δήμο Χερσονήσου, στα Μάλια, παρουσία του Δημάρχου κ. Γ. Μαστοράκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής για την εγκαταλειμμένη «Μαρίνα Μαλίων», καθώς επίσης και συζήτηση με Εκπροσώπους Συλλόγων δίτροχων & τετράτροχων οχημάτων και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, καθώς και σύσκεψη στο Δήμο Μαλεβιζίου, στο Γάζι, παρουσία του Δημάρχου κ. Κ. Μαμουλάκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής για τον «κόμβο Αγ. Πελαγίας» και τις τελευταίες εξελίξεις για τον ΒΟΑΚ.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο:

Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ., κ. Κώστα Καραμανλή, συμμετάσχουν οι: Βουλευτής της Ν.Δ. και Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του κόμματος κ. Λευτέρης Αυγενάκης, επικεφαλής των Ευρωβουλευτών κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, του πρώην Βουλευτής κ. Μάξιμος Σενετάκης και ο κ. Γιώργος Ματαλιωτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News