Κάνουν σέρφινγκ μες στο καταχείμωνο στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Κάνουν σέρφινγκ μες στο καταχείμωνο στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το καταστροφικό τετραήμερο με τους θυελλώδεις ανέμους, που άφησαν πίσω τους εκατοντάδες στρέμματα κατεστραμμένων θερμοκηπίων, στην Ιεράπετρα, η εβδομάδα που διανύουμε συνεχίζει με ανοιξιάτικο καιρό ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που... φλερτάρουν με τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Η καλοκαιρία των τελευταίων τριών ημερών έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς Γεραπετρίτες σέρφερ να το ρίξουν στο αγαπημένο τους καλοκαιρινό σπoρ, το σέρφινγκ, ξεχνώντας για λίγο ότι βρισκόμαστε ημερολογιακά στο κέντρο του χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο  Κρητικός κινηματογραφιστής Νίκος Σαράντος μετά το χρυσό βραβείο που κατάφερε να κατακτήσει με το βίντεο από το Καλάμι της Βιάννου, «έβαλε πλώρη» για την πληγείσα από την ανεμοθύελλα Ιεράπετρα.

Οι εικόνες που κατέγραψε με το drone του αποτυπώνουν στο μέγιστο βαθμό όλα όσα άφησαν πίσω τους οι ακραίες καιρικές συνθήκες με τους θυελλώδεις βοριάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ

Η Ιεράπετρα ως γνωστόν, έχει ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι παραγωγοί βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού αφού οι καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειες τους είναι ολοκληρωτικές και για να επανέλθουν θα χρειαστούν χιλιάδες δεκάδες ευρώ, χρήματα που φυσικά δεν διαθέτουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News