Μπήκαν τα θεμέλια για νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας

Κρήτη
Μπήκαν τα θεμέλια για νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπήκαν τα θεμέλια για ένα γερό σχολείο, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας, η ανέγερση του οποίου μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και τελικά υλοποιήθηκε από τη χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού προγράμματος «Κρήτη 2014-2020» της Περιφέρειας Κρήτης.

Την τελετή θεμελίωσης του Νηπιαγωγείου πραγματοποίησε την Τρίτη ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλος, παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ.Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρου Αρναουτάκη, της Αντιπεριφερειάρχη κ.Πελαγίας Πετράκη, Περιφερειακών Συμβούλων, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου, τους συνεργάτες του, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και τον Περιφερειάρχη για την άψογη συνεργασία, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων στο Δήμο Ιεράπετρας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Η θεμελίωση του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας αποτελεί ένα σπουδαίο κοινωνικό και παιδαγωγικό έργο, καθώς δίνει λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των μαθητών του Δήμου μας.

Το 7ο νηπιαγωγείο είναι μόνο η αρχή, καθώς ακολουθεί η δημοπράτηση και άλλων έργων που αφορούν στην ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας, τα οποία ευελπιστώ ότι θα έχουν ολοκληρωθεί στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ώστε να παραδοθούν άμεσα στους δημότες μας.

Είμαι σίγουρος ότι το νέο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας θα αποτελέσει έναν φιλόξενο διδακτικό χώρο που θα χαρίσει γνώση και πολύτιμες εμπειρίες μάθησης σε μικρούς μαθητές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News