default-image

Μέσα σε λίγα λεπτά 2 τροχαία στην Εθνική – Στο νοσοκομείο 4

Κρήτη
Μέσα σε λίγα λεπτά 2 τροχαία στην Εθνική – Στο νοσοκομείο 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το «καλημέρα» της Τετάρτης δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα επί της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Τετάρτης στην Παλιά Εθνική Οδό Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου στο ύψος της περιοχής Τομπρούκ.

Το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από την εκτροπή ενός οχήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αλλοδαπών ανδρών, ηλικίας - περίπου - 25 ετών οι δύο και 45 ετών ο τρίτος.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τους τρεις άνδρες στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ευτυχώς σε καλή κατάσταση.

Και δεύτερο τροχαίο μέσα σε λίγα λεπτά

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 8:00 το πρωί, ακόμη ένα τροχαίο σήμανε «συναγερμό» στους διασώστες του ΕΚΑΒ, αυτή τη φορά στη νέα Εθνική Οδό Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου, στο ύψος του Κακού Όρους.

Στο συγκεκριμένο τροχαίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενεπλάκησαν τρία με τέσσερα αυτοκίνητα.

Από το τροχαίο, μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε, μεταφέρνοντάς την, αυτή τη φορά, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με την κατάστασή της, επίσης να μην εμπνέει ανησυχία.

Λίγο αργότερα ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο με την παράσυρση 10χρονης από ΙΧ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΛΑΧΤΑΡΗΣΕ 10ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΧ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News