default-image

Περιπέτεια εν πλω για ηλικιωμένη - Νοσηλεύεται στην εντατική

Κρήτη
Περιπέτεια εν πλω για ηλικιωμένη - Νοσηλεύεται στην εντατική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί ποδός βρισκόταν η Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης το βράδυ της Δευτέρας εξαιτίας ενός περιστατικού… εν πλω.

Ο λόγος για μία 74χρονη αλλοδαπή η οποία επέβαινε στο πλοίο «AIDACARA» σημαίας Ιταλίας το  οποίο έπλεε νότια της Κρήτης. Οι λιμενικοί ενημερώθηκαν άμεσα από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για την ασθένεια της ηλικιωμένης.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Φραγκιαδάκης, μιλώντας στο neakriti.gr, ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της: «η 74χρονη αλλοδαπή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αφού υπεβλήθη σε όλες τις κατάλληλες επεμβάσεις. Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη, αλλά έχει σταθεροποιηθεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω πνευμονικής εμβολής. Όμως, δεν έχει περάσει ακόμα το πρώτο 24ωρο. Οι γιατροί την παρακολουθούν έως ότου μπορούν να έχουν και μία πιο «καθαρή» εικόνα.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΠΙΒΑΤΙΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό ασθένειας 74χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος του Κ/Ζ πλοίου «AIDACARA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

Η 74χρονη παρελήφθη από το ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αγίας Γαλήνης, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για περαιτέρω εξετάσεις και πιθανή νοσηλεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News