default-image

Το ταξίδι ζωής και ελπίδας ξεκίνησε για τον μικρό Δημήτρη

Κρήτη
Το ταξίδι ζωής και ελπίδας ξεκίνησε για τον μικρό Δημήτρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις ευχές όλων να τον συντροφεύουν, ο μικρός Δημήτρης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του, είναι έτοιμος για να δώσει μία ακόμη μάχη.

Αυτήν την φορά, έχοντας στο πλευρό του πάντα τη μητέρα του Ιωάννα Ροζάκη, μεταβαίνει στην Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθεί στην κλινική του Μητέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

Χαρακτηριστική και η ανάρτηση της κ.Ροζάκη, σύμφωνα με την οποία στις 31 Ιανουαρίου θα χειρουργηθεί γεγονός που σημαίνει και την αρχή του τέλους της ταλαιπωρίας του Δημήτρη και της οικογένειας του.

Η περιπέτεια του Δημήτρη

Με ένα τεράστιο κύμα αγάπης η Κρήτη είχε εξαρχής «αγκαλιάσει» την οικογένεια του μικρού Δημήτρη από τα Χανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το Κρητικόπουλο που έχει διαγνωστεί με αριστερή ολική διαφραγματοκηλη δίνει μάχη εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια , από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, με τα νοσοκομεία είναι το «δεύτερο σπίτι» του.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Ροζάκη:

Ο Δημήτρης μας στις 31/01 θα ξαναγεννηθεί! Το χειρουργείο επιτέλους έχει ημερομηνία! Ο παιδοχειρουργος έχει το θάρρος, και η κλινική Μητέρα έχει την εμπιστοσυνη μας!

Η αρχή του τελους της ταλαιπωρίας μας, έχει ημερομηνία! Και όλο αυτό, το οφείλουμε σε εσάς! Σας χιλιοευχαριστουμε για άλλη μια φορά!

Καλή επιτυχία αγάπη μου... Να γυρίσουμε και να είσαι ο πιο υγιής άνθρωπος του κόσμου.. Σ αγαπάμε πάρα πάρα πολύ... :) :)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News