default-image

Τα «θαύματα της Ιατρικής» για την υπογονιμότητα

Κρήτη
Τα «θαύματα της Ιατρικής» για την υπογονιμότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από όνειρο, εφιάλτης. Από ευλογία, κατάρα. Η απόκτηση παιδιών και πώς συχνά μετατρέπεται σε εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση στην εκπομπή Direct.

Η υπογονιμότητα και πώς αυτή απασχολεί όλο και περισσότερα ζευγάρια. Γιατί οι τελευταίες δεκαετίες καταγράφουν σημαντική αύξηση, κατά πόσο και σε τι βαθμό λειτουργεί επιβαρυντικά ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Επιχειρούμε να φωτίσουμε γνωστές και άγνωστες πτυχές ενός ζητήματος με το οποίο έρχονται αντιμέτωπα για διάφορους λόγους 1 στα 5 ζευγάρια. Με την βοήθεια των ειδικών, θέτουμε στο επίκεντρο τις αιτίες, την διάγνωση, τις επιλογές που πλέον είναι πολλές και με θεαματικά αποτελέσματα. Πρωτοποριακά βήματα στην ιατρική και την τεχνολογία αιχμής καταφέρνουν να χαρίσουν όλο και πιο εύκολα το ανεκτίμητο δώρο ζωής σε ζευγάρια, την απόκτηση ενός παιδιού.

Νέες θεραπείες και μια πληθώρα διαδικασιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής κάνουν τον μεγάλο αυτό στόχο, υλοποιήσιμο και εφικτό. Η δύναμη της ιατρικής επιστήμης και ο ρόλος της ψυχολογίας στην προσπάθεια απόκτησης παιδιού στο επίκεντρο της εκπομπής Direct.

Πώς και γιατί η μέθοδος της εξωσωματικής γονιμοποίησης ενισχύει την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στο νησί με χιλιάδες ζευγάρια από όλο τον κόσμο να αποκτούν στην Κρήτη το δικό τους παιδί.

Απόψε κοντά μας αναζητώντας απαντήσεις:

Δρ. ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΦΡΑΪΔΑΚΗΣ Μαιευτήρας-Γυναικολόγος -Επιστημονικός Υπεύθυνος  «Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης»

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κλινικός Ψυχολόγος

Στις 23:00 με τη Στέλλα Τερζάκη, στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News