Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία με 2 νεκρούς, πατέρα -γιο

Κρήτη
Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία με 2 νεκρούς, πατέρα -γιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία του χωριού Βατόλακκος στα Χανιά ο θάνατος πατέρα και γιου. Ο 89χρονος πατέρας εξέπνευσε από παθολογικά αίτια μέσα στο σπίτι της οικογένειας και ο 65χρονος γιός του μην αντέχοντας την απώλεια, έδωσε τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας χάπια.

Η ανθρώπινη τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα που φρόντιζε τον ηλικιωμένο και τη σύζυγο του, πήγε στο σπίτι όπου σοκαρισμένη αντίκρισε νεκρούς τον πατέρα και το γιο. Δίπλα στον 65χρονο βρέθηκαν άδεια μπουκάλια χαπιών καθώς και ένα σημείωμα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν  αντέχω άλλο».

Ο 89χρονος που ήταν κατάκοιτος, έσβησε την ώρα που μέσα στο σπίτι της οικογένειας βρισκόταν ακόμη η ηλικιωμένη σύζυγος του η οποία ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και φαίνεται να μην αντιλήφθηκε καν το δράμα που εξελίχθηκε δίπλα της. Στη θέα του νεκρού πατέρα του, ο 65χρονος γιος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών δίνοντας τέλος στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ -ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ- ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφθασαν στον τόπο της τραγωδίας, αντίκρυσαν πρώτα τον 89χρονο πατέρα νεκρό και σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, τον 65χρόνο γιο του. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή. Τις σορούς του ηλικιωμένου και του γιού του παρέλαβε γραφείο τελετών και τις μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο κατοίκων του Βατολάκκου ωστόσο θα διαπιστωθούν με τη διενέργεια της νεκροψίας νεκροτομής.

Τα πολλαπλά "χτυπήματα" της μοίρας ήταν όπως είπαν κάτοικοι του χωριού εκείνα που οδήγησαν τον 65χρονο στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε χάσει τον αδελφό του καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας του, ενώ εξ αιτίας προβλημάτων στην προσωπική του ζωή, ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς του. Κάτοικοι του Βατολάκκου έκαναν λόγο για μια ιδιαίτερα αγαπητή οικογένεια στο χωριό. Για δε τον 65χρονο τόνισαν ότι ήταν άνθρωπος ευχάριστος και κοινωνικός, σύχναζε στο καφενείο του χωριού και μόνο τον τελευταίο καιρό έδειχνε προβληματισμένος λόγο της επιβάρυνσης της υγείας των γονιών του. 

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News