default-image

Πιάστηκε ανήλικος με ναρκωτικά, χειροπέδες στη μητέρα του

Κρήτη
Πιάστηκε ανήλικος με ναρκωτικά, χειροπέδες στη μητέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λαβράκια» συνεχίζουν να αποδίδουν οι αδιάκοποι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την Κρήτη.

Σε έλεγχο που έγινε στο κέντρο του Ηρακλείου, συνελήφθη ανήλικος με ναρκωτικά επάνω του. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες για τόσο για τη δική του σύλληψη όσο και της μητέρας του. Κι αυτό διότι, επειδή είναι ανήλικος ο συλληφθείς, την επιμέλεια και συνεπώς και την ευθύνη για τις πράξεις του έχει η μητέρα του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, πρόκειται για 17χρονο στον οποίο έγινε έρευνα. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο σπίτι του ανηλίκου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 42,2 γραμμάρια χασίς.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ τόσο ο 17χρονος όσο και η μητέρα του κρατούνται και πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Και 37χρονος στα Χανιά με χασίς

Παράλληλα, το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2018 συνελήφθη 37χρονος στον Αποκόρωνα για παραβάσεις του περί ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς στον 37χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία η οποία περιείχε 42,5 γραμμάρια κάνναβης και μεταλλική συσκευή αλέσεως κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News