Κάνουν τατουάζ για να βοηθήσουν το Χάρη

Κρήτη
Κάνουν τατουάζ για να βοηθήσουν το Χάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμη πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τους Κρητικούς για το Χάρη Πινακουλάκη, το 43χρονο Ηρακλειώτη, που δίνει το μεγαλύτερο αγώνα για της ζωής του.

Όπως συμβαίνει πλέον συχνά με ασθενείς που έχουν την ανάγκη μας, διοργανώνεται εκδήλωση για το Χάρη και όσοι επιθυμούν θα κάνουν τατουάζ με τη λέξη hope (ελπίδα) για να βοηθήσουν τον 43χρονο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «την Παρασκευή και το Σάββατο 2 και 3 Φεβρουαρίου στο Thrix Mix, Ηair and Skin κάνουμε τατουάζ με τη λέξη Hope με σκοπό την ενίσχυση χρημάτων για να βοηθηθεί ο Χάρης που βρίσκεται ήδη Κίνα για να ολοκληρώσει τη θεραπεία του. Η συμβολική τιμή είναι 20 ευρώ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητάς   

Πληρ.2810/ 286.504».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ "ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΗ

 Υπενθυμίζεται ότι 2.000 συμπολίτες μας έδωσαν το «παρόν» και σε συναυλία αγάπης και στήριξης που πραγματοποιήθηκε για το Χάρη ,μέσω της οποίας -μαζί με άλλες δράσεις-  συγκεντρώθηκαν χρήματα για να φύγει ο 43χρονος στο εξωτερικό.

Η περιπέτεια υγείας του Χάρη

Ο Χάρης, ο οποίος είναι δάσκαλος μαχητικών αθλημάτων, έχει διαγνωστεί με μια πολύ σοβαρή ασθένεια, μια μορφή καρκίνου του αίματος, την Non-Hodgkin.

Ο Χάρης έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν και έχει υποβληθεί σε διάφορες θεραπείες. Όμως δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Σε αυτή τη νέα κρίσιμη καμπή της υγείας του, μια «αχτίδα φωτός» έχει φανεί, καθώς έγινε δεκτός από ένα νοσοκομείο στην Κίνα, προκειμένου να υποβληθεί σε μια εξειδικευμένη πειραματική θεραπεία.

Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στην Κίνα και ετοιμάζεται για να υποβληθεί στη διαδικασία εκείνη που θα τον κάνει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το κόστος της θεραπείας είναι πολύ μεγάλο και πληρώνεται από το κινεζικό κράτος. Όμως τα νοσήλια είναι εξίσου ακριβά. Για αυτό και έγιναν όλες οι εκδηλώσεις στήριξής τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News