Σε ασθενείς του ΠΑΓΝΗ Πρύτανης - Ειρηναίος

Κρήτη
Σε ασθενείς του ΠΑΓΝΗ Πρύτανης - Ειρηναίος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια διαφορετική ζέστη και ευχάριστη ατμόσφαιρα συνάντησαν ασθενείς και επισκέπτες την Τετάρτη στο χώρο της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας όπου, σύμφωνα με την παράδοση των τελευταίων χρόνων, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η μικρή τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσια του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, του Διοικητή και του υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ και του επικεφαλης του τμηματος κ. Οδυσσέα Ζώρα.

Ο κ. Ειρηναίος εξήρε το υψηλό επιστημονικό επίπεδο του ιατρικού προσωπικού όσο και το δύσκολο έργο του νοσηλευτικού προσωπικού που διατηρούν σε πολύ υψηλό επίπεδο τη νοσηλεία των ασθενών, ενώ έδωσε την ευχή του και στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής που εξασκούνται στην κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας ευχόμενος να εξελιχθούν σε λαμπρούς συνεχιστές των καθηγητών τους.

Πλαισιωμένος από τον Οδυσσέα Ζώρα τους καθηγητές ιατρικής κ.κ Ρωμανό και Σχορετσανίτη αλλά και τους επικεφαλής της νοσηλευτικής υπηρεσίας ο Αρχιεπισκοπος επισκέφθηκε τους θαλάμους και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς.

Κεντρική φωτογραφία: Πλαισιωμένος από τον Οδυσσέα Ζώρα τους καθηγητές ιατρικής κ.κ Ρωμανό και Σχορετσανίτη ο κ. Ειρηναίος επισκέπτεται τους ασθενείς της Κλινικής

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News