Νεκρός ξεβράστηκε ψαράς δίπλα στη βάρκα του

Κρήτη
Νεκρός ξεβράστηκε ψαράς δίπλα στη βάρκα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία πραγματική τραγωδία εξελίχθηκε το ψάρεμα για έναν 56χρονο επαγγελματία ψαρά στη Χερσόνησο, καθώς ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, έπειτα από την προσάραξη του σκάφους του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, το τραγικό περιστατικό συνέβη χτες το βράδυ, όταν το σκάφος, με την ονομασία «Μπάρμπα Λάμπρος»  του άτυχου 56χρονου βούλιαξε σε βραχώδη περιοχή της θάλασσας της Χερσονήσου.

Μέσα στο σκάφος δεν υπήρχαν επιβαίνοντες, όμως στην ακτή, σε απόσταση - περίπου - 200 μέτρων από το σημείο της προσάραξης του σκάφους, βρέθηκε από τους άνδρες του λιμενικού ο ιδιοκτήτης του.

Ο 56χρονος επαγγελματίας ψαράς βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντάς τον στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News