Η Κρήτη είπε αντίο στο Στάθη - Τα νεότερα για τα θύματα του πολύνεκρου

Κρήτη
Η Κρήτη είπε αντίο στο Στάθη - Τα νεότερα για τα θύματα του πολύνεκρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμη πράξη του δράματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, για την οικογένεια Τσαμάνδουρα που ξημερώματα Κυριακής έχασε το 17χρονο παλικάρι της, Στάθη, σε τροχαίο δυστύχημα επί του ΒΟΑΚ, μετά τις Λίμνες προς Άγιο Νικόλαο.

Όπως έγινε γνωστό η σορός του παλικαριού από το νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ, μεταφέρθηκε στη Νεάπολη Λασιθίου, όπου διέμενε ο Στάθης με τον πατερά του, εκεί όπου και πραγματοποιήθηκε στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας η εξόδιος ακολουθία.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΕΜΠΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗΣ

Ενώ λίγες ώρες αργότερα η σορός θα μεταφερθεί στη Ρόδο προκειμένου να γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος με την τέλεση της κηδείας του ανήλικου αγοριού, στον τόπο διαμονής της μητέρας του.

"Η σορός θα μείνει στο νεκροτομείο μέχρι το μεσημέρι" ανέφερε στο neakriti.gr, o υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανιουργιάκης.

Πολύνεκρο Αγία Πελαγία: Και άλλα ευχάριστα νέα για την οικογένεια Κωστίδη

Την ίδια ώρα μια ακόμη ευχάριστη εξέλιξη έρχεται από το άλλο πολύνεκρο δυστύχημα, αυτό της Αγίας Πελαγίας το οποίο σημειώθηκε στις αρχές του 2018, βυθίζοντας στο πένθος την Κρήτη και την Ρόδο με τραγικό απολογισμό τους 3 νεκρούς και τους 4 τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ- ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Νίκος Κωστίδης, ο 47χρονος πατέρας, αν και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, η υγεία του εξελίσσεται αρκετά καλά και οι γιατροί δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την περαιτέρω εξέλιξη της υγείας του πατέρα, που έχασε στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα της Αγίας Πελαγίας και κόρη και σύζυγο.

"Η κλινική του εικόνα είναι αρκετά καλή και αν συνεχιστεί έτσι τα επόμενα 24ώρα, θα υπάρξουν και άλλες ευχάριστες ειδήσεις", αναφέρει ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ, με τις πληροφορίες του neakriti.gr , να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται προσεχώς να πάρει εξιτήριο από την εντατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ

Ενώ στο νοσοκομείο και στην Παιδοχειρουργική εξακολουθεί να νοσηλεύεται η δεύτερη κόρη της οικογένειας, η 15χρονη Χριστίνα, αυτόπτης μάρτυρας και εκείνη του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε ακριβώς πριν από 20 ημέρες επί του αιματοβαμμένου Βόρειου οδικού Άξονα Κρήτης.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News