Κρήτη

Διανέμονται οπωροκηπευτικά και είδη παντοπωλείου στην Κρήτη

Διανομή ειδών παντοπωλείου και οπωροκηπευτικών πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Κρήτης.

Διανομή ειδών παντοπωλείου και οπωροκηπευτικών πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, θα διανεμηθούν ρύζι, μακαρόνια, φασόλια, φακές, γραβιέρα, γάλα εβαπορέ, μανταρίνια, πορτοκάλια, πατάτες και κρεμμύδια.

Η διανομή για τα είδη παντοπωλείου και τα οπωροκηπευτικά θα γίνει τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στους φορείς της κοινωνικής σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης για τις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνης, Λασιθίου και την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 για τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου λόγω τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει αδυνατεί να διανείμει προϊόντα στους ωφελούμενους που εξυπηρετούνται από τα σημεία διανομής του στις 30 Ιανουαρίου 2018 όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί και ζήτησε με το με έγγραφό του, η διανομή των προϊόντων για το Δήμο Ηρακλείου να γίνει στις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ.

Όλοι αυτοί θα ειδοποιηθούν από τους Δήμους και τους Φορείς Εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν ενταχθεί και παραλαμβάνουν τα προϊόντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια