default-image

Εισβολή κοριών στα Κρατητήρια Ηρακλείου (video)

Κρήτη
Εισβολή κοριών στα Κρατητήρια Ηρακλείου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία σοκ στην ΚRHTH TV από νεαρό κρατούμενο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Όπως επισημαίνει οι συνθήκες υγιεινής είναι άθλιες και η διαβίωση για τους 35 κρατουμένους όπως τονίζει μόνο ανθρώπινες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Κάνει λόγο ακόμα και για κοριούς και σκουπίδια.

Aστυνομικοί σε ρόλο…καθαρίστριας

Με αφορμή την καταγγελία στην ΚΡΗΤΗ TV ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου υποστηρίζει ότι η σύμβαση με την εταιρία καθαριότητας έχει λήξει με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται καθαρισμός στις αστυνομικές υπηρεσίες. Μάλιστα κρατούμενοι και αστυνομικοί έχουν επωμιστεί το ρόλο της …καθαρίστριας.

"6 μέρες με τρώνε οι κοριοί"

Όπως καταγγέλλει ο νεαρός είδη υγιεινής και καθαρισμού δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι κρατούμενοι να καθαρίζουν τις τουαλέτες μόνο με νερό, με τα προβλήματα να είναι πολλά και το σκηνικό τριτοκοσμικό. Όπως σημείωσε χαρακτηριστεί «6 μέρες είμαι στα κρατητήρια, 6 μέρες με τρώνε οι κοριοί, μέσα στα σκουπίδια, μέσα σε όλα. Ζητάω τουλάχιστον να μας δώσουν χλωρίνη ή κάτι που θα χρησιμοποιήσουμε για να διώξουμε τους κοριούς».

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων στο Ηράκλειο υποστηρίζει ότι εδώ και τρία χρόνια ο απαραίτητος διαγωνισμός για τον καθαρισμό καθυστερεί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καθημερινά προβλήματα με την καθαριότητα.

Ρεπορτάζ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News