default-image

Δωρεάν μαθήματα ψυχολογίας σε Ηράκλειο και Χανιά

Κρήτη
Δωρεάν μαθήματα ψυχολογίας σε Ηράκλειο και Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, τα μαθήματα του Β΄ κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, της διδακτικής περιόδου 2017-18, στα τμήματα Χανίων και Ηρακλείου.

Στα Χανιά τα μαθήματα ξεκινούν με την εισήγηση της κυρίας Μαρίας Κανδεράκη, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλο προσωπικής ανάτπυξης NLP, η οποία στο πλαίσιο της θεματολογίας: «10 μαθήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης», θα αναλύσει το θέμα: «Πως αντλώ αυτοεκτίμηση από τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μου»,

Στο Ηράκλειο τα μαθήματα ξεκινούν με την εισήγηση της κυρίας Αγνής Μαριακάκη, Ψυχολόγου, η οποία στο πλαίσιο της θεματολογίας : «10 μαθήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης», θα αναλύσει το θέμα: «Πως αναγνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία. και πως μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε».

Τα μαθήματα σε όλα τα τμήματα θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις.

Οι αιτήσεις για εγγραφή σε όλα τα παραπάνω τμήματα ξεπέρασαν κατά πολύ τον προβλεπόμενο αριθμό θέσεων, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν εκτός πολλοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εγγραφή.

Το Α.Λ.Π. λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, (ΚΕΔΕ), και στην Κρήτη και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News