Αποχαιρετούν τον Στάθη - Στην Κρήτη μεταβαίνει η μάνα του

Κρήτη
Αποχαιρετούν τον Στάθη - Στην Κρήτη μεταβαίνει η μάνα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμη οικογένεια της Κρήτης στα μαύρα από τα ξημερώματα της Κυριακής για ένα παλικάρι 17 ετών, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου έπειτα από τροχαίο με το μηχανάκι του.

Ο Στάθης Τσαμάνδουρας, από τη Νεάπολη "έφυγε" για το δικό του ταξίδι, μην προλαβαίνοντας να ενηλικιωθεί, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του που αδυνατεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί το παλικάρι της.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που μένει εκτός Κρήτης και θα φθάσει στο νησί για να αποχαιρετήσει το γιο της μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας.

Η σορός του νεαρού βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ με τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος να παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα ενώ βουβός πόνος και για τον πατέρα του 17χρονου, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό σταθμό της Κρήτης.

Ενώ το "τελευταίο αντίο", σύμφωνα με την αστυνομία,  στο παλικάρι που "έφυγε" στις.... προστατευτικές μπάρες της εθνικής οδού μετά τις Λίμνες από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο,  θα το πει πιθανότατα στη Νεάπολη Λασιθίου, χωρίς ακόμη όμως να είναι σίγουρο, η οικογένεια, έχοντας στο πλευρό της συγγενείς, φίλους και όλους όσοι γνώριζαν τον Στάθη.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΕΜΠΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗΣ

Η Κρήτη είναι μουδιασμένη. Τα τροχαία ατυχήματα συνεχή, ενώ στο Ηράκλειο το πρωί της Δευτέρας υπήρξαν δυο, με εγκλωβισμό μία γυναίκας και εμπλοκή στο άλλο, ενός 11χρονου αγοριού.  

Ενώ οι μνήμες είναι ακόμη νωπές από το πολύνεκρο τροχαίο της 3ης Ιανουαρίου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας στον ΒΟΑΚ.

Εκεί όπου 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους , 2 οικογένειες ξεκληρίστηκαν  και 4 άτομα τραυματίστηκαν. Λίγα 24ώρα αργότερα ένας ηλικιωμένος στην Ιεράπετρα, δικυκλιστής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Από χθες τα ξημερώματα, μια ακόμη οικογένεια «ντύθηκε» στα μαύρα και με τον Ιανουάριο να μετράει ήδη 5 νεκρούς(3 στο Ηράκλειο , 2 στο Λασίθι) και 4τραυματίες σε διάστημα 3 εβδομάδων και με ένα 2017 να κλείνει με τραγικό απολογισμό τους 55 νεκρούς στους δρόμους της Κρήτης .

Εξίσου ανησυχητικό και το γεγονός και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ ότι τα τελευταία 5 χρόνια στην Κρήτη έχουν χαθεί 287 συνάνθρωποι μας σε κάποιο σημείο του οδικού δικτύου του νησιού μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>> ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΜΑ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ  11ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>> ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ Η ΟΔΗΓΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News