default-image

Ελάτε να μάθουμε πώς να προστατευτούμε από επίδοξους βιαστές

Κρήτη
Ελάτε να μάθουμε πώς να προστατευτούμε από επίδοξους βιαστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζούμε σε μία εποχή που επιβάλλει την προσοχή των γυναικών όσον αφορά στους κινδύνους που ελλοχεύουν καθημερινά. Ζητήματα όπως ο βιασμός, η πρόληψη και η αντιμετώπιση είναι αυτά που θα συζητηθούν σε ένα δωρεάν σεμινάριο στο Ηράκλειο.  

Το σεμινάριο θα χωρίζεται σε 2 μέρη:

Α) θεωρητικό όπου με την βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων θα συζητηθούν και θα αναλυθούν θέματα όπως: τι είναι ο βιασμός (νομική και ψυχολογική ερμηνεία), αίτια, συνέπειες για το θύμα, στατιστικά στοιχεία, μύθοι γύρω από τον βιασμό, παράγοντες θυματοποίησης, ψυχολογικό προφίλ θυτών και θυμάτων, τρόποι δράσης των βιαστών, στρατηγικές πρόληψης και αποφυγής.

Β) πρακτικό όπου οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν τεχνικές όρθιας μάχης και εδάφους ειδικά σχεδιασμένες για γυναίκες. Το σεμινάριο είναι δωρεάν, απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 14 χρόνων και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνο 2810228384, 6937825264, και στο e-mail [email protected]

Το σεμινάριο διοργανώνεται από: Α.Σ.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, IRAKLIO BRAZILIAN JIUJITSU WWWFCI.GR και θα πραγματοποιηθεί στην Εθνικής Αντιστάσεως 142 το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 4 έως τις 7 το απόγευμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News