Η Περιφέρεια βάζει τη «σφραγίδα» της στα αθλητικά σωματεία

Κρήτη
Η Περιφέρεια βάζει τη «σφραγίδα» της στα αθλητικά σωματεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία σπουδαία και χρήσιμη συνάντηση προχώρησε η Περιφέρεια Κρήτης με τα αθλητικά σωματεία, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Βρέντζου και του εντεταλμένου συμβούλου Αθλητισμού, Νίκου Συριγωνάκη.

Η προσέλευση των αθλητικών σωματείων στη σημερινή συνάντηση - ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η ενημέρωση που διεξήχθη, επικεντρώθηκε στις τροποποιήσεις του νόμου 2725/1999 για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και άλλες διατάξεις.

Στη συνάντηση δόθηκαν σαφείς διευκρινίσεις για την άδεια λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα, απαντήθηκαν ερωτήσεις σχετικά με την άδεια καταλληλότητας και την άδεια διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε ένα διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης δεδομένων, όπου με μία αναζήτηση θα μπορούμε να βρούμε όλες τις πληροφορίες για τα Αθλητικά Σωματεία, μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης.

Παρόμοιες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους νομούς της Κρήτης, με τελευταίο σταθμό το Ηράκλειο και την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Περιφέρεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News