Κρήτη

Η αστυνόμευση του Γαζίου στο επίκεντρο σύσκεψης

Με τον νέο Διοικητή του Α.Τ. Αμμουδάρας Διαμαντή Αντωνάκη και τον Υποδιοικητή Μανώλη Βερβελάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Σκοπός της συνάντησης, πέραν του εθιμοτυπικού της χαρακτήρα, ήταν και να ενημερωθούν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας για θέματα που τους αφορούν, ιδιαιτερότητες και σημεία στα οποία η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος, καθώς επίσης και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Καλωσορίζουμε στο Μαλεβίζι το νέο Διοικητή και Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της Αμμουδάρας και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή θητεία στην περιοχή μας. Όπως είναι γνωστό, γι' αυτό το αστυνομικό τμήμα δώσαμε μεγάλο αγώνα, υποστηρίξαμε και υποστηρίζουμε οικονομικά τη λειτουργία του και με την άριστη συνεργασία των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ., τοπικά και κεντρικά, τους οποίους και ευχαριστούμε, καταφέραμε να πετύχουμε να αστυνομεύει την περιοχή μας - κάτι που μέχρι πρότινος δεν ίσχυε. Και αυτή η αστυνόμευση, είναι απαραίτητη τόσο την καλοκαιρινή περίοδο με τους δεκάδες χιλιάδες ξένους επισκέπτες, όσο και τη χειμερινή, όπου τα αισθήματα ασφάλειας των συμπολιτών μας δοκιμάζονται.

Ευχόμαστε φυσικά να είναι «αχρείαστοι», αλλά παραμένουμε στο πλευρό τους, εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε τη δράση τους και ως Δημοτική Αρχή θα παρέχουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση έτσι ώστε το έργο τους να γίνει ακόμα πιο πετυχημένο και αποδοτικό».

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Μανώλης Αντωνογιαννάκης και οι Αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος, Γιώργος Βαλτζάκης και Μανώλης Παπαδομανωλάκης.

Σχόλια