default-image

Το μεγάλο ραντεβού απόψε για το "καλό" του Χάρη

Κρήτη
Το μεγάλο ραντεβού απόψε για το "καλό" του Χάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο τόνοι καπάκια έχουν ήδη συγκεντρωθεί για τον Χάρη και όλα είναι έτοιμα πλέον για τημεγάλη συναυλία-κρητική βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί αποψε στις 9 το βράδυ, στις "Αναδρομές" στις Αρχάνες. Μια φιλανθρωπική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη θεραπεία του Χάρη.

Ο Χάρης, δάσκαλος μαχητικών αθλημάτων στο επάγγελμα, έχει διαγνωστεί με μια πολύ σοβαρή ασθένεια, μια μορφή καρκίνου του αίματος, τη Non-Hodgkin.

Δίπλα στον Χάρη, μαζί με όλους τους Κρητικούς, βρίσκεται και η εθελοντική ομάδα "ΑΤΑΧΤΟΙ", οι οποίοι κατάφεραν, με τη συνδρομή όλων μας, να συγκεντρώσουν δύο τόνους και 230 κιλά καπάκια, τα οποία σήμερα πάνε για ανακύκλωση. Μέσα απ' αυτήν την προσφορά, όπως γράφουν και οι ίδιοι, «βοηθάμε τον Χάρη, που κάνει ταξίδι ζωής στην Κίνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΥΟ ΤΟΝΟΙ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΗ

Ο συνάνθρωπός μας, που δίνει αυτή τη γενναία μάχη για τη ζωή του, έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν και έχει υποβληθεί σε διάφορες θεραπείες. Όμως δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Σε αυτή τη νέα κρίσιμη καμπή της υγείας του, μια "αχτίδα φωτός" έχει φανεί, καθώς έγινε δεκτός από ένα νοσοκομείο στην Κίνα, προκειμένου να υποβληθεί σε μια εξειδικευμένη πειραματική θεραπεία.

Μια θεραπεία η οποία στην Αμερική αποτελεί πρωτόκολλο και που μπορεί να είναι το "κλειδί" για να του σώσει τη ζωή και ο ίδιος να βγει νικητής και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του. Σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, η διαδικασία αυτή στην οποία πρόκειται να υποβληθεί δίνει λύση στο πρόβλημα υγείας του, γι' αυτό και η ανάγκη να πραγματοποιηθεί είναι επιτακτική.

Το κόστος της θεραπείας είναι πολύ μεγάλο και πληρώνεται από το κινεζικό κράτος. Όμως τα νοσήλια είναι εξίσου ακριβά. Γι' αυτό και η οικογένειά του έχει ξεκινήσει εκστρατεία για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού, που αγγίζει τις 50.000 ευρώ!

Η μεγάλη συναυλία...

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας απ' όλους τους Κρητικούς για να βοηθήσουν τον Χάρη, προχθές Σάββατο οργανώθηκε συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, την οποία πραγματοποίησαν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και η ΟΕΒΕΝΗ, για τη συναυλία ελπίδας για το συνάνθρωπό μας, που μας έχει ανάγκη.

Στην κρητική βραδιά θα συμμετέχουν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως οι Ross Daly, Κέλυ Θωμά, Ψαρογιώργης, Γιώργης Μανωλάκης, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Σταυρακάκης, Αντώνης Σταυρακάκης, Ιάκωβος Πατεράκης, Αλέκος Φανουράκης, Γιαννης Παξιμαδάκης και Ευγενία Τόλη Δαμαβολίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία στηρίζουν πολλοί επιχειρηματίες, φορείς και ιδιώτες. Ήδη έχουν προσφερθεί δωρεάν όλα τα τρόφιμα που θα διατεθούν εκείνη τη βραδιά, ενώ και οι "Αναδρομές Live", όπου θα γίνει η εκδήλωση, έχουν παραχωρηθεί δωρεάν.

Για τη στήριξη του 43χρονου Χάρη έχουν επίσης ήδη διατεθεί και πολλές προσκλήσεις στην ομογένεια και την Κύπρο, την ώρα που η προπώληση συνεχίζεται.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη διακομιδή και τη θεραπεία του Χάρη στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν προσκλήσεις μπορούν να απευθυνθούν στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Για καταθέσεις, το Iban είναι: 3501715560006556106768056.

Και για καταθέσεις από εξωτερικό ο κωδ. τράπεζας είναι: PIRBGRII, αριθμός λογαριασμού 6556106768056.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News