Κινδύνευσε 7χρονος όταν Ι.Χ. παραβίασε το μονόδρομο

Κρήτη
Κινδύνευσε 7χρονος όταν Ι.Χ. παραβίασε το μονόδρομο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για μία οικογένεια με τρία παιδιά στις Πατέλες, όταν ένα αυτοκίνητο παραλίγο να χτυπήσει ένα μικρό παιδί.

Σύμφωνα με τον Κ.Δ., το πρωί του Σαββάτου περνούσε από την οδό Κομνηνών, ένα μονόδρομο που όμως, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, δεν είναι λίγες οι φορές που παραβιάζουν το νόμο και μπαίνουν αντίθετα.

«Τα παιδιά μου είναι 7, 10 και 12 ετών. Σήμερα το πρωί περνούσαμε από την Κομνηνών. Κάποια στιγμή, το μικρό μου παιδί, μου έφυγε από τα χέρια και βγήκε στο δρόμο. Εκείνη τη στιγμή περνούσε αντίθετα στο δρόμο ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και παραλίγο να χτυπήσει το παιδί» λέει στο neakriti.gr ο Κ.Δ.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόλαβε «παρά τρίχα» να σώσει το παιδί του και «είχα νευριάσει τόσο πολύ με τον οδηγό όχι μόνο επειδή μπήκε ανάποδα, αλλά επειδή έτρεχε κιόλας για να προλάβει να φύγει από το μονόδρομο. Μετά το περιστατικό και αφού το παιδί δεν έπαθε τίποτα, ο οδηγός δεν σταμάτησε».

Ο καταγγέλλων κάλεσε την Τροχαία για να αναφέρει το περιστατικό, όπως μας είπε ο Κ.Δ., αφού από το συγκεκριμένο δρόμο περνούν και λεωφορεία, εξαιρετικά μεγάλα οχήματα που όταν περνούν από μονόδρομο, το να μπει κάποιος παράνομα μπορεί να προκαλέσει… μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα.  

Γ. Αρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News