default-image

Μάθετε πώς αντιμετωπίζεται το άγχος στην Εκπαίδευση

Κρήτη
Μάθετε πώς αντιμετωπίζεται το άγχος στην Εκπαίδευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομάδα Ευαισθητοποίησης στην Αντιμετώπιση του Στρες για Καθηγητές Μέσης Εκπαιδευσής εργαζόμενους σε Γυμνάσια και Λύκεια του νομού Ηρακλείου πραγματοποιεί το Κέντρο Ψυχικής Υγείας νομού Ηρακλείου.

Το Κ.Ψ.Υ. Ηρακλείου, στα πλαίσια των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας στην κοινότητα, πραγματοποιεί Ομάδα Ευαισθητοποίησης στην Αντιμετώπιση του Στρες για Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης εργαζόμενους στα Γυμνάσια /Λύκεια του Νομού Ηρακλείου.

Στόχος της ομάδας είναι η ενίσχυση της καλύτερης προσαρμογής σε στρεσογόνες καταστάσεις στο εργασιακό και οικογενειακό περιβάλλον.

Η θεματολογία αφορά σε διαχείριση άγχους και στρατηγικές αντιμετώπισης, βελτίωση επικοινωνίας και επίλυση συγκρούσεων, αύξηση αυτογνωσίας και ενίσχυση αυτοεκτίμησης.

Η προσέγγιση της ομάδας είναι γνωστική (θεωρία) και βιωματική (εμπειρικές ασκήσεις, διεργασία ομάδας).

Η ομάδα θα γίνεται κάθε δεύτερη Πέμπτη, ώρα 13:00-15:00, στο χώρο του Κ.Ψ.Υ., και θα ολοκληρωθεί σε 10 δίωρες συναντήσεις. Υπεύθυνη Συντονίστρια της Ομάδας είναι η κ. Βασιλάκη Ειρήνη-Έρρικα, Ψυχολόγος PhD.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 2/02/2018 μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2810.333402 καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής ) 08:00-15:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News