default-image

Κατηγορείται εκ νέου ο πατέρας που κακοποιούσε την κόρη του

Κρήτη
Κατηγορείται εκ νέου ο πατέρας που κακοποιούσε την κόρη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωπος και με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση βρίσκεται από χθες, Τετάρτη, ο 56χρονος Χανιώτης ο οποίος τον περασμένο Μάιο προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αθήνας σε όπλο που βρήκαν αστυνομικοί των Χανίων στο σπίτι του 56χρονου, έδειξαν ότι το πιστόλι που είχε στην κατοχή του είχε χρησιμοποιηθεί πριν από πολλά χρόνια σε επεισόδιο στην περιοχή της Σούδας, κατά το οποίο άγνωστος μέχρι τότε δράστης είχε πυροβολήσει εναντίον νεαρού ιδιοκτήτη καφετέριας τραυματίζοντας τον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιστόλι βρέθηκε τους προηγούμενους μήνες σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων στο σπίτι του 56χρονου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Ήδη ο 56χρονος είναι προφυλακισμένος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης κόρης του, υπόθεση που αποκαλύφθηκε στις 25 Μαΐου 2017, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη για τις ανατριχιαστικές της προεκτάσεις, καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά το κορίτσι, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας. Ενδεικτικό είναι ότι ο 56χρόνος φέρεται να έδενε με χειροπέδες τη 14χρονη στο καλοριφέρ κρατώντας την κλειδωμένη σε δωμάτιο του σπιτιού!

(φωτογραφία αρχείου)

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News