Εγκρίθηκε η διοίκηση Πρωτοδικείου στον ΟΦΗ! - video

Κρήτη
Εγκρίθηκε η διοίκηση Πρωτοδικείου στον ΟΦΗ! - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρότατη είναι η τελευταία εξέλιξη στον ΟΦΗ με το Πρωτοδικείο να εγκρίνει την προσωρινή διοίκηση στην ομάδα.

Τη προσωρινή διοίκηση αποτελούν οι επώνυμοι παράγοντες και φίλοι της ομάδας: Κώστας Ζερβάκης, Γιάννης Φασομυτάκης, Γιώργος Αλετράς, Δημήτρης Αποστολάκης, Χάρης Κοντοπυράκης, Μάνος Γουρνιεζάκης, Γιάννης Μαρκουλάκης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο ΟΦΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΣΑΛΟΥ

Η διοίκηση θα έχει μεταβατικό χαρακτήρα έως τα τέλη Ιανουαρίου. Η Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Δευτέρα δεν έχει ανάμεσα στα θέματά της την εκλογή νέας διοίκησης και αναμένεται να προκηρύξει τις εκλογές για μόνιμη διοίκηση προς τα τέλη του μήνα.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι η αίτηση των «επτά» στο Πρωτοδικείο έγινε κατόπιν διεργασιών αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη και οδηγίες που δόθηκαν από τους μετόχους που είναι ενεργοί στα δρώμενα της ΠΑΕ ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα.

Να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ από το βράδυ της Τετάρτης είχε μείνει ακέφαλη, μετά την παραίτηση του προέδρου Φώτη Τσάλου ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν παραιτηθεί σχεδόν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με μια 7μελη διοίκηση Πρωτοδικείου θα συνεχίσει την πορεία της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η προσωρινή διοίκηση την οποία και απαρτίζουν γνωστοί φίλοι της ομάδας,  ορίστηκε την Πέμπτη (11/1) το πρωί και ο αποκλειστικός της ρόλος θα είναι να οδηγήσει την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., αλλά και τη ρύθμιση κάποιων άμεσων ζητημάτων που απασχολούν την ΠΑΕ.

Ο ορισμός προσωρινής διοίκησης, κρίθηκε σκόπιμος, καθώς η προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα της, λόγω παραιτήσεων, των μελών της.

Την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απαρτίζουν οι:

Κώστας Ζερβάκης

Δημήτρης Αποστολάκης

Γιάννης Φασομυτάκης

Γιώργος Αλετράς

Γιάννης Μαρκουλάκης

Χάρης Κοντοπυράκης

Μανόλης Γουρνιεζάκης

Στην κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου παραβρέθηκαν οι δικηγόροι ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ζαχαρίας Λιπαράκης και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιώργος Λιονάκης.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ, με τους νομικούς ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ».

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News