default-image

Αναβλήθηκε ξανά η πολύκροτη δίκη για το θάνατο της Στέλλας

Κρήτη
Αναβλήθηκε ξανά η πολύκροτη δίκη για το θάνατο της Στέλλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί η νέα ημερομηνία για την αναβίωση της υπόθεσης του θανάτου του Στέλλας Ακουμιανάκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά.

Το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής, δίνοντας αναβολή στην εκδίκαση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης θα κληθεί να αποφασίσει επί της έφεσης που έχει ασκήσει ο ένας εκ των καταδικασθέντων γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου ο οποίος τη μοιραία νύχτα του θανάτου της άτυχης Στέλλας, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του, δεν είχε εφημερία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Στέλλας, Μανώλης Ακουμιανάκης μιλώντας πριν από ένα μήνα στην εκπομπή «Ώρα αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV και το Μάνο Δασκαλάκη, υποστήριξε ότι υπήρξε παραποίηση στοιχείων τη μοιραία νύχτα από πλευράς των γιατρών.

Την ίδια ώρα, την αθώωση των καταδικασθέντων γιατρών ζητά η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ του νοσοκομείου Χανίων, υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες που τους ασκήθηκαν υπήρξαν ιατρικώς ανυπόστατες!

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου εξήγγειλε στάση εργασίας στο νοσοκομείο Ρεθύμνου καλώντας τον κόσμο να βάλει τέλος στο διασυρμό των γιατρών και την απαξίωση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η άτυχη Στέλλα Ακουμιανάκη είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου το 2011 στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και τέσσερις ώρες μετά η οικογένεια ενημερώθηκε ότι το κορίτσι εξέπνευσε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News