Στο πένθος και η Τήλος από το χαμό της μάνας και της κόρης

Κρήτη
Στο πένθος και η Τήλος από το χαμό της μάνας και της κόρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τραγωδία που έχει βυθίσει την Κρήτη στο πένθος με τους τρεις νεκρούς στον «φονικό» οδικό δίκτυο της εθνικής , έχει επίσης ντύσει στα μαύρα, το νησί της Δωδεκανήσου, την Τήλο, όπου ζούσε τα τελευταία 15χρόνια.

Συγκλονισμένη εμφανίζεται η Δήμαρχος της Τήλου της κ. Μαρία Καμμά που ήξερε πολύ καλά  την οικογένεια της άτυχης Μαίρης , μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι από την μία στιγμή στην άλλη, ξεκληρίστηκαν τα μέλη της με τον πατέρα να δίνει μάχη για την ζωή του και την 15χρονη κόρη , που επέζησε , να προσπαθεί πλέον με την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη να επουλώσει τραύματα αλλά και εσωτερικές πληγές  που δύσκολα βέβαια θα θεραπευτούν.

«Ήταν μια οικογένεια αγαπητή στο νησί της Τήλου , ο Νίκος Κωστίδης μαζί με τη γυναίκα του, τη Δέσποινα και τις κόρες τους , τη Μαίρη και την Χριστίνα ζούσαν ήρεμα στο νησί εδώ και πολλά χρόνια . Αυτοδημιούργητοι και οι δύο, βιοπαλαιστές είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο νησί μας», αναφέρει η Δήμαρχος και προσθέτει . «Η οικογένεια συμμετείχε και  στα κοινά και όλο το νησί είναι συντετριμμένο, είναι τραγικό αυτό που συνέβη και είναι και για μένα δύσκολο να πιστέψω ότι δεν θα ξαναδώ το χαμόγελο της Δέσποινας και της κόρη της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗΣ- ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ

Μάλιστα η Δήμαρχος της Τηλου αναφέρεται και στο 23χρονο παλικάρι, τον αρραβωνιαστικό της Μαίρης που έφυγε και εκείνος πάνω στο τιμόνι για το δικό του μοναχικό ταξίδι μαζί όμως και στο θάνατο με την αγαπημένη του.

«Ο Χρήστος είχε έρθει εδώ το περασμένο καλοκαίρι και δούλευε μαζί με την κοπέλα του στην ταβέρνα της οικογένειας , στο λιμάνι της Τήλου. Μέσα σε λίγους μήνες τα πάντα άλλαξαν, «έφυγαν» και οι δύο.

Ενώ η καρδιά σφίγγεται όταν η κ. Καμμά αναφέρεται και στην μικρότερη κόρη  της οικογένειας και αδερφή της αδικοχαμένης Μαίρης , η οποία  στην καμπίνα του μοιραίου αυτοκινήτου και εγκλωβισμένη στα συντρίμμια , μπροστά στα μάτια της έχασε μάνα και αδερφή με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με την Δήμαρχο στον πλευρό της κοπέλας εκτός από τους παιδοψυχολόγους βρίσκονται ήδη οι δύο γιαγιάδες όπως επίσης και ο αδερφός της νεκρής μητέρας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΠΟΛΥΝΕΚΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

«Τα λόγια είναι δύσκολο να βγουν. Η Χριστίνα είναι μαθήτρια της πρώτης λυκείου και στο σχολείο της όπως καταλαβαίνετε το κλίμα είναι βαρύ, αναφέρει η κ.  Μαρία Καμμά.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News