default-image

Έκανε "φτερά" νταλίκα με λιπασμάτα

Κρήτη
Έκανε "φτερά" νταλίκα με λιπασμάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια νταλίκα έκλεψαν πιθανότατα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες που μπούκαραν στην προβλήτα έξι του λιμένα Ηρακλείου και δίχως να διστάσουν, ακόμη και υπό την 24ωρη ασφάλεια της περιοχής, πήραν το βαρύ όχημα, έφυγαν σαν κύριοι και αφού απέσπασαν συνολικά 15 παλέτες με λίπασμα, έγιναν καπνός αφήνοντας το όχημα στον κόμβο των Αρχανών.

Για την κλοπή της νταλίκας έγινε καταγγελία από τον ιδιοκτήτη της , στο λιμεναρχείο που επιβεβαίωσε την απώλεια του οχήματος, το οποίο εντοπίστηκε από την ώρα της καταγγελίας, δύο ώρες μετά.

Το βαρύ όχημα ήταν φορτωμένο με λιπάσματα τα οποία προφανώς ήταν και ο στόχος των δραστών που πήραν την νταλίκα και την οδήγησαν στον κόμβο των Αρχανών αδειάζοντας το φορτίο είτε αφού το ακινητοποίησαν στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε, είτε ολοκληρώνοντας την αφαίρεση σε κάποιο άλλο σημείο που αρχικά το οδήγησαν.

Οι λιμενικές αρχές που διερευνούν το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν για το φορτίο και το χρόνο παραμονής του στην προβλήτα 6 και οι κινήσεις για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, επιχειρείται εκτός των άλλων να έρθουν στην επιφάνεια και μετά την παρακολούθηση του υλικού από τις κάμερες που καταγράφουν την κίνηση στην προβλήτα έξι και άλλα σημεία του λιμένα Ηρακλείου.

Το θέμα πάντως έχει προκαλέσει έκπληξη καθώς δεν έχει καταγραφεί στο παρελθόν, τουλάχιστον όχι σε ένα σημείο που υπάρχει εκπρόσωπος εταιρείας φύλαξης και ελέγχου επί 24 ώρες, αντίστοιχο περιστατικό.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News