Θρήνος στην άσφαλτο της Κρήτης - Πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική - vid

Κρήτη
Θρήνος στην άσφαλτο της Κρήτης - Πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική - vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρήτη θρηνεί τρεις ανθρώπους στους δρόμους της την 3η Ιανουαρίου του 2018, δίνοντας δυστυχώς το έναυσμα να ξεκινήσει με τον πιο δυσάρεστο τρόπο η νέα χρόνια όσον αφορά τα τροχαία δυστυχήματα και τον "φονικό" Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού μας.

Τραγικός ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στο ύψος της Αγίας Πελαγίας στον ΒΟΑΚ.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΝΕΚΡΟ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο γυναίκες και ένας άντρας που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο της εθνικής οδού της Κρήτης.

Το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων όταν το ένα εξ αυτών που κινούνταν από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο,συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, από αντίθετη κατεύθυνση, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και δυο επιβαινόντων, στο ίδιο όχημα, δύο γυναικών και ενός άντρα, ενώ υπάρχουν και τραυματισμένα άτομα.

Πληροφορίες που ήθελαν στο δυστύχημα να υπάρχει εμπλοκή και ανηλίκων  επιβεβαιώνονται, καθώς στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε μια 15χρονη που μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο και επέβαινε στο αυτοκίνητο με τα άτομα που τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Επίσης στο ίδιο όχημα ένα ακόμη άτομο που έχει τραυματιστεί σοβαρά, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης ο οδηγός και η συνοδηγός του ετέρου εμπλεκόμενου οχήματος που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Ο συνολικά αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 4.

Στο νοσοκομείο επίσης από την πρώτη στιγμή έφθασαν και ψυχολόγοι προκειμένου να στηρίξουν τις οικογένειες των ανθρώπων που "έφυγαν" από την μία στιγμή στην άλλη.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο τάχιστα έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία, η Τροχαία του ΒΟΑΚ, όπως επίσης και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν εξαρχής πληροφορίες για εγκλωβισμένους.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

"Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό δυστύχημα αν αναλογιστούμε πως είχαμε τρεις νεκρούς. Μάλιστα το νοσοκομείο έχει ενισχυθεί με επιπλέον γιατρούς. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο χειρουργείο οι δύο εκ των τεσσάρων τραυματιών και εξετάζεται άλλος ένας τραυματίας προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο" είπε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλος μιλώντας στο neakriti.gr.

«Επίσημη ενημέρωση από το ΠΑΓΝΗ για το τροχαίο επί του ΒΟΑΚ».

Αναφορικά με το τροχαίο που προκλήθηκε σήμερα Τετάρτη 03/01/2018 , στο ύψος της Αγίας Πελαγίας επί τον ΒΟΑΚ, έπειτα από τη σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν συνολικά επτά (7)  άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠαΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες , εκ των οποίων οι τρεις,  μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.

Οι υπόλοιποι τέσσερις (4) τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δυο (2) άνδρες  υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων,  θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δυο (2), μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα.

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή  καταβάλει κάθε  προσπάθεια για την καλύτερη  αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπροστά από το όχημα που κατευθύνονταν από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο προπορεύονταν αυτοκίνητο στο οποίο και επέβαιναν άτομα από το συγγενικό περιβάλλον ενός εκ των επιβαινόντων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως διασώστες του ΕΚΑΒ απεγκλώβισαν νεκρά δύο άτομα, τον οδηγό και συνοδηγό του οχήματος, και τη 16χρονη κοπέλα.

Από την άλλη, διασώστες της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν τον βαρύτατα τραυματισμένο άντρα και την τρίτη γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΑΚ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2018 ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Είναι πάντως τραγικό και το γεγονός ότι μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων, έχασαν την ζωή τους 4 άτομα στο ίδιο σημείο της εθνικής οδού Ηρακλείου - Χανίων. 3 νεκροί σήμερα, και μία νεαρή γυναίκα στις 22 Δεκεμβρίου του 2017.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News