Κρήτη

Παραδοσιακά υποδέχθηκε το TALOS το 2018!

Μέσα σε ένα πολύ εορταστικό κλίμα η διοίκηση του TALOS PLAZA, το προσωπικό του, οι καταστηματάρχες που διατηρούν τις επιχειρήσεις τους.

Μέσα σε ένα πολύ εορταστικό κλίμα η διοίκηση του TALOS PLAZA, το προσωπικό του, οι καταστηματάρχες που διατηρούν τις επιχειρήσεις τους εντός του εμπορικού κέντρου και οι επισκέπτες που το επέλεξαν για τις γιορτινές τους βόλτες και αγορές, υποδέχθηκαν το 2018!

Με παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την Κρήτη, την Θράκη, την Σάμο, την Σμύρνη και από κάθε άκρη της Ελλάδας, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η υπέροχη μουσική ομάδα των Μανώλη Κανακάκη (τραγούδι-κανονάκι), Μιχάλη Κώτη (λαούτο-τραγούδι), Αλέξανδρου Κανακάκη (πνευστά-τραγούδι) Χρήστου Σαγιέντ (κρουστά-τραγούδι) πλημμύρισε το TALOS PLAZA, με υπέροχες μελωδίες και γνήσιο ελληνικό λόγο.

?

Ένωσε σε μια μεγάλη και ζεστή παρέα, όλους τους παραπάνω και απέδειξε ότι η στενή επαφή, με την παράδοση του τόπου μας μπορεί να ζεστάνει τις γιορτινές μέρες και να δώσει γαλήνη και ελπίδα σε όλους.

?

Μικροί και μεγάλοι απέλαυσαν τα κάλαντα και τα παραδοσιακά τραγούδια, το μεσημέρι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, δίνοντας έτσι την σκυτάλη στους Μιχάλη και Αντώνη Φραγκιαδάκη οι οποίοι με το μουσικό τους σχήμα, έδωσαν την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 την προγραμματισμένη συναυλία τους, στο TALOS PLAZA.

?

Οι πολύ σημαντικοί κρητικοί καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το κοινό που τους παρακολούθησε και με χορούς και τραγούδια υποδέχθηκαν όλοι μαζί  τη νέα χρονιά!

?

Κάνοντας μια μεγάλη βόλτα στην κρητική μουσική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, στο διεθνές ρεπερτόριο με τζαζ ακούσματα, απέδειξαν ότι το μεγάλο τους ταλέντο είναι ικανό να εξελίσσεται διαρκώς και να τους κρατά πολύ ψηλά στην εκτίμηση και στην καρδιά  του κόσμου.

?

Στην διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης, χόρεψε παραδοσιακούς κρητικούς χορούς και  ομάδα από τη Σχολή χορού του Στέλιου Καρλάκη.

Το  πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο TALOS PLAZA, θα λήξει πανηγυρικά  το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.

Σχόλια