default-image

Μια ξεχωριστή συνεισφορά στον Κοινωνικό Χώρο των Ι. Καλοκαιρινού

Κρήτη
Μια ξεχωριστή συνεισφορά στον Κοινωνικό Χώρο των Ι. Καλοκαιρινού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού: Το ξενοδοχείο Μέγαρον, με πρωτοβουλία της κυρίας Λίλιαν Μιχαλάκη και της κυρίας Άννας Μιχαλάκη, οργάνωσε στις 29/12/2017 την έκθεση και πώληση ζωγραφικών έργων της κ. Άννας Μιχαλάκη, προκειμένου όλα τα έσοδα να διατεθούν στις δομές του Κοινωνικού Χώρου, δηλαδή στο «Φαγητό με την αγάπη μας» (κοινωνικό συσσίτιο), που εξυπηρετεί 225 άτομα σε καθημερινή βάση, και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που εξυπηρετεί 210 οικογένειες μηνιαίως.

Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκαν, με θερμά συναισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης, πάρα πολλοί συμπολίτες μας. Το αποτέλεσμα ήταν η πώληση 218 έργων της κυρίας Μιχαλάκη, σημαντικά έσοδα για τον Κοινωνικό Χώρο, και η αίσθηση της ζεστασιάς και της συνύπαρξης σε μια κοινή προσπάθεια που είναι στις μέρες μας εξαιρετικά τονωτική και πολύτιμη για όσους επιμένουν να δραστηριοποιούνται για το κοινό καλό.

Οι άνθρωποι των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού ευχαριστούν από καρδιάς τους οργανωτές και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, και δεσμεύονται στη συνέχιση της προσπάθειας «να βγούμε στο φως, όλοι και μαζί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News