Κρήτη

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που παρέσυρε και διαμέλισε λαχειοπώλη (video)

Ταυτοποιήθηκε αλλά παραμένει ασύλληπτος ο δράστης του τροχαίου στα Χανιά που οδήγησε στον τραγικό θάνατο 66χρονο λαχειοπώλη στα Χανιά.

Ταυτοποιήθηκε αλλά παραμένει ασύλληπτος ο 44χρονος φερόμενος δράστης του τροχαίου στα Χανιά που οδήγησε στον τραγικό θάνατο 66χρονο λαχειοπώλη στα Χανιά λίγο πριν την έλευση του νέου έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγροτικό του δράστη παρέσυρε θανάσιμα και διαμέλισε το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα στην περιοχή της Παρηγοριάς.

Γνωστά τα στοιχεία του δράστη

Καρέ- καρέ φέρεται να έχει καταγράψει τις κινήσεις τους δράστη κάμερα η οποία έχει τοποθετηθεί έξω από κατάστημα στο σημείο του δυστυχήματος και έτσι βήμα-βήμα οι αρχές οδηγήθηκαν στο μοιραίο όχημα και το πρόσωπο που φέρεται να ευθύνεται για την τραγωδία. Τα στοιχεία του 44χρονου κατοίκου Χανίων είναι γνωστά στις αρχές ενώ έχει παρέλθει και το αυτόφωρο.

Το μοιραίο ΙΧ που παρέσυρε τον 66χρονο στη φωτογραφία του kriti24.gr

Το μακάβριο τροχαίο πάντως πήρε πανελλαδικές διαστάσεις αφού τραγικά ήταν τα στοιχεία της υπόθεσης και ακόμη πιο μακάβριος ο τρόπος με τον οποίο οδηγήθηκε στο θάνατο ο άτυχος λαχειοπώλης. Αυτό που περιμένουν όλοι είναι να ακούσουν και εκδοχή του φερόμενου δράστη και το λόγο για τον οποίο αντί να σταματήσει μετά το συμβάν, εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του.

Το σημείο του δυστυχήματος

Συγκλονίζει κείμνο για τα τροχαία

Μάλιστα συγκλονιστικό είναι το κείμενο του Πανελλαδικού Συλλόγου SOS Τροχαία Εγκλήματα που καλεί τους πολίτες να αποφασίσουν "εάν θέλουν να ακούσουν το κλάμα του πρώτου μωρού που γεννήθηκε ή το κλάμα οικογένειας μετά από τροχαίο...".

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: "ΠΟΔΑΡΙΚΟ" ΜΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΟΔΗΓΟΥ

(κεντρική φωτογραφία αρχείου) 

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια