Κρήτη

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Βιάννου

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Δήμαρχο Βιάννου σήμερα, από Σχολή Παραδοσιακού Χορού της Ιερά Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου.

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Δήμαρχο Βιάννου σήμερα, από Σχολή Παραδοσιακού Χορού της Ιερά Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου.

Σε γιορτινή  ατμόσφαιρα, ο δήμαρχος  Βιάννου  Παύλος Μπαριτάκης , υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, την Σχολή Παραδοσιακού Χορού της Ιερά Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου για τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς τα μέλη της οποίας ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τις όμορφες φωνές τους. Εκ μέρους της σχολής παρευθήσαν ο πατήρ Εμμανουήλ Πνευματικάκης και πατήρ Μιχαήλ Παπαϊωάννου, καθώς και οι Κορναράκης Μιχαήλ, Φιοράκη Μαρία, Πανακούλια Ιωάννα, Σταυροπούλου Μαρία Γερακάκης Δημήτριος, Συσκάκης Ιωάννης, και Συσκάκης Παναγιώτης. Οι σπουδαστές της σχολής απήγγειλαν  τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς με την συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων ενώ στην συνέχεια χόρεψαν κρητικούς παραδοσιακούς χορούς.  

Ο δήμαρχος πρόσφερε γλυκά των ημερών, και τους ευχαρίστησε που τον επισκέφτηκαν, δίνοντας ευχές για υγεία και αισιοδοξία το νέο έτος με υγεία και χαρές.

Παράλληλα  ο Δήμαρχος Ευχήθηκε σε όλους τους Δημότες η Νέα Χρονιά να  έχει μια  καλύτερη πορεία για τον τόπο, με όσο γίνεται λιγότερα  προβλήματα, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, τονίζοντας ότι  όλοι μαζί παρά τις αντιξοότητες των καιρών με ενότητα αισιοδοξία  και θέληση θα τα καταφέρουμε και το 2018.  

Σχόλια