default-image

Στη φυλακή ο πατροκτόνος - Τι ζήτησε ο δικηγόρος του

Κρήτη
Στη φυλακή ο πατροκτόνος - Τι ζήτησε ο δικηγόρος του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 34χρονου που πριν από λίγα 24ωρα σκότωσε τον πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια στην Φορτέτσα.

Μετά την απολογία του, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του πατροκτόνου, ο οποίος κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 34χρονος είπε χαρακτηριστικά πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.  Επιβεβαίωσε δε ξανά ότι προηγουμένως είχε καυγαδίσει με τον πατέρα του.

Παράλληλα, υποστήριξε πως και οι δύο είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όμως και πάλι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Γιατί ζητήθηκε νέα εξέταση

Τέλος, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε να γίνει εκ νέου εξέταση στον πελάτη του, καθώς και ο ίδιος έφερε εκδορές από την πάλη που προηγήθηκε με τον πατέρα του, πριν τον πνίξει, καθώς όπως ισχυρίζεται ότι προγήθηκε συμπλοκή.

Το χρονικό του φονικού

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ των Χριστουγέννων στο σπίτι του 61χρονου Νίκου Σάλιαρη, στη συνοικία της Φορτέτσας.

Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, το θύμα βρισκόταν σε καφετέρια της περιοχής με τον 34χρονο γιο του, γιορτάζοντας μαζί τα Χριστούγεννα. Ο άτυχος 61χρονος, που βρήκε το θάνατο από τα χέρια του παιδιού του, εντοπίστηκε νεκρός από πολύ στενό συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο διαμένει δίπλα τους.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News