Κρήτη

Αποχαιρέτησαν με οδύνη το Στέργιο Τσικολιδάκη στο Ρέθυμνο

Κανείς δεν μπορεί αν πιστέψει ότι ο 27χρονος «έφυγε» για πάντα στο μακρινό του ταξίδι. Θρήνος και στην ομάδα της Δαμάστας, καθώς ένα δικό τους παιδί και ποδοσφαιριστής έχασε την πολύμηνη μάχη.

Με οδύνη και πόνο φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν σήμερα τον 27χρονο Στέργιο Τσικολιδάκη στο χωριό του, τη Λοχριά  Ρεθύμνου.

H νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στις 11 το πρωί στο ναό Κωνσταντίνου και Ελένης και οδηγήθηκε στη συνέχεια στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο του χωριού.

Με την είδηση του χαμού του , χθες  το σπίτι της οικογένειας στο Ηράκλειο γέμισε από κόσμο που θέλησε να συμπαρασταθεί στους γονείς και την αδερφή του 27χρονου, οι οποίοι είναι απαρηγόρητοι.

Κανείς δεν μπορεί αν πιστέψει ότι ο 27χρονος «έφυγε» για πάντα στο μακρινό του ταξίδι. Θρήνος και στην ομάδα της Δαμάστας, καθώς ένα δικό τους παιδί και ποδοσφαιριστής έχασε την πολύμηνη μάχη που έδινε προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ

>> ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήταν ο οδηγός ενός εκ των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο στα μέσα Ιουνίου στον Άγιο Θωμά, εν τέλει κατέληξε στα τραύματά του. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα το πρωί της Πέμπτης να αφήσει την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο έγινε στα μέσα Ιουνίου στη διακλάδωση του Αγίου Θωμά στο Ηράκλειο, μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Ο 27χρονος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες και η 3η ΕΜΑΚ που με μεγάλη προσπάθεια ανέσυραν τον οδηγό από τα συντρίμμια.

Σχόλια