default-image

Ο Γ. Χαρούλης έρχεται Ηράκλειο για τη «Μικρή Μπαλίτσα»

Κρήτη
Ο Γ. Χαρούλης έρχεται Ηράκλειο για τη «Μικρή Μπαλίτσα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην παρουσίαση ενός πολύ σημαντικού βιβλίου, κυρίως για γονείς, εκπαιδευτικούς, γιατρούς και ψυχολόγους, θα βρεθεί ο τραγουδιστής Γιάννης Χαρούλης, ο οποίος μάλιστα θα διαβάσει κάποια αποσπάσματα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αναφέρεται στη δυσκολία που έχουν οι πάσχοντες από καρκίνο γονείς να μιλήσουν στα παιδιά για την ασθένειά τους, ένα γεγονός που επηρεάζει όλη την οικογένεια, και προτείνει τρόπους για αυτό.  

Ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο», οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο Λέξις παρουσιάζουν το βιβλίο της Κάλλιας Πεδιαδίτη-Prud'Homme με τίτλο «Η μικρή μπαλίτσα», την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 20.00, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου. Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς, εκπαιδευτικούς, γιατρούς και ψυχολόγους.

Το βιβλίο θα προλογίσει η κ. Καίτη Κουναλάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου «Ευ ζω με τον καρκίνο», ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Αθηνά Αρμενάκη, κλινική Ψυχολόγος Βενιζελείου, η κ. Ελένη Κοσόγλου κλινική Ψυχολόγος Ογκολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ, η κ. Αγάπη Αμπαρτζάκη, μέλος του ΕΥ ΖΩ, και η συγγραφέας του βιβλίου κ. Κάλλια Πεδιαδίτη-Prud'Homme.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News