default-image

Και τι δε βρήκαν οι λιμενικοί στην κατοχή τριών αντρών

Κρήτη
Και τι δε βρήκαν οι λιμενικοί στην κατοχή τριών αντρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο στόχαστρο της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου φαίνεται πως είχαν μπει δύο αλλοδαποί οι οποίοι το πρωί της Παρασκευής πιάστηκαν στα «πράσα» από στελέχη της Ασφάλειας να μεταφέρουν εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Όμως δε βρήκαν μόνο αυτά…

Έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών, οι άντρες της Ασφάλειας διενήργησαν έλεγχο σε μηχανάκι που επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 31 ετών. Εκεί βρέθηκε μία χάρτινη κούτα με 550 πακέτα τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου, οι δύο αλλοδαποί μετέφεραν τα πακέτα στο σπίτι ενός 66χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στο σπίτι του τρίτου εμπλεκόμενου, εντοπίστηκαν 86 παράνομα πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών. Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δύο αλλοδαπών, εντοπίστηκαν, σε μία εξ αυτών, 595 παράνομα DVD, που αναπαράχθηκαν χωρίς την άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα όσα βρέθηκαν, το δίκυκλο όχημα, έξι κινητά τηλέφωνα, ένα tablet και το χρηματικό ποσό των 375€.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News